Partneri

ZMO

RC

http://www.soutt.sk/

http://www.mk-partnerstvo.eu/

http://www.zomot.sk/

 

Aktuálne počasie

dnes, utorok 13. 4. 2021
rain and snow 4 °C 2 °C
streda 14. 4. slabý dážď 7/3 °C
štvrtok 15. 4. slabý dážď 7/2 °C
piatok 16. 4. oblačno 7/2 °C

Kalendár akcií

Po Ut St Št Pia So Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Sčítanie obyvateľov domov a bytov

sčítaní obyvateľov, domov a bytov

 

 

 

 

 

Mobilné odberové miesto

Obec Šelpice

                                  

Druh zariadenia:

mobilné odberové miesto

Identifikátor:

22-00682225-A0001

Odborné zameranie:

mobilné odberové miesto

Miesto prevádzkovania:

Antigénové testovanie COVID-19

Kultúrny dom

195
91909  Šelpice

Poskytovateľ:

Obec Šelpice

195
91909  Šelpice

IČO: 00682225

Mobil:

+421 911 341 347

Email:

starosta@selpice.eu

 

Navigácia

Výber jazyka

Obsah

 

 

                                                        Obec Šelpice

 

                    Základné informácie

 

Prevádzkovateľ: Obec Šelpice

Adresa: Šelpice 195 Šelpice 91909   IČO: 00682225

pristupuje k Vašim osobným údajom zodpovedne a preto v zmysle Nariadenia Európskeho Parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len ,,Zákon“), Vám ako dotknutej osobe (fyzickej osobe, ktorej osobné údaje sa spracúvajú) na svojom webovom sídle okrem svojich identifikačných a kontaktných údajov a kontaktných údajov zodpovednej osoby, sprístupňuje aj ďalšie potrebné informácie, ktoré sa nachádzajú v záložkách vľavo.

Prevádzkovateľ v zmysle čl. 24 nariadenia GDPR a ust. § 31 Zákona pristúpil k prijatiu primeraných technických, organizačných, personálnych a bezpečnostných opatrení a záruk, ktoré zohľadňujú najmä:
 
  • zásady spracúvania osobných údajov, ktorými sú zákonnosť, spravodlivosť a transparentnosť, obmedzenie a kompatibilita účelov spracúvania osobných údajov, ďalej minimalizácia osobných údajov, ich pseudonymizácia a šifrovanie, ako aj integrita, dôvernosť a dostupnosť;
 
  • zásady nevyhnutnosti a primeranosti (vzťahuje sa aj na rozsah a množstvo spracúvaných osobných údajov, dobu uchovávania a prístup k osobným údajom dotknutej osoby) spracúvania osobných údajov s ohľadom na účel spracovateľskej operácie;
 
  • povahu, rozsah, kontext a účel spracovateľskej operácie;
 
  • odolnosť a obnovu systémov spracúvania osobných údajov;
 
  • poučenia oprávnených osôb prevádzkovateľa;
 
  • prijatie opatrení na bezodkladné zistenie, či došlo k porušeniu ochrany osobných údajov a promptné informovanie dozorného orgánu a zodpovednej osoby;
 
  • prijatie opatrení na zabezpečenie opravy alebo vymazanie nesprávnych údajov, či realizáciu iných práv dotknutej osoby;
 
  • riziká s rôznou pravdepodobnosťou a závažnosťou pre práva a slobody fyzických osôb (najmä náhodné alebo nezákonné zničenie osobných údajov, strata alebo zmena osobných údajov, zneužitie osobných údajov – neoprávnený prístup alebo neoprávnené poskytnutie, posúdenie rizík so zreteľom na pôvod, povahu, pravdepodobnosť a závažnosť rizika v súvislosti so spracúvaním a na identifikáciu najlepších postupov na zmiernenie rizika).

Číslo osvedčenia: Osobnyudaj.sk-2018-12920

 

 https://www.osobnyudaj.sk/informovanie/00682225